MULLIÉ - DALLINGA
Beeldend kunstenaars


Museum SERVETTENHUIS

Bij gebrek aan mooi behang, besloot Carla een muur te beplakken met papieren servetten. Al snel vulde de muur zich met romantische bloemen en prachtige vogeltjes. Het resultaat was verrassend en leidde al snel tot het "behangen" van meer muren. Maar wel met andere dessins want het kunstenaarsstel houdt van afwisseling en verandering. Na verloop van tijd zat het nieuwe behang in veel kamers op de muren. Door de originele styling van het interieur door Carla, is een inspirerend en verrassend geheel ontstaan.

Dit bleef niet onopgemerkt; KRO/NCRV maakte een prachtige impressie voor het programma Binnenstebuiten (2019) en ook woontijdschriften in binnen- en buitenland besteedden aandacht aan het "Servettenhuis". In Engeland verscheen het in de Period Living (april 2020) en in Italië in Country Style (juli 2020, cover). Ondertussen (juni 2021) verschenen er in de Nederlandse Seasons en in een belangrijk Frans woonmagazine ook reportages.

Op vrijdagen zijn er twee rondleidingen door het SERVETTENHUIS waarbij je een kijkje kunt nemen in de woon- en werkvertrekken van het kunstenaarsechtpaar.

Let op: binnen mag er NIET gefotografeerd worden.Openingstijden en rondleiding Servettenhuis,  2,00 euro p.p.

vrijdag 13.30 u. en 15.30 u.  reserveren noodzakelijk  06-20840475  of mail  de.witte.lelie@hotmail.com