MULLIÉ - DALLINGA
Beeldend kunstenaars

Welkom op de website van kunstenaars Ronald Mullié en Carla Mullié-Dallinga.

WE WILLEN BIJ DEZE IEDEREEN HARTELIJK BEDANKEN DIE HET AFGELOPEN SEIZOEN BIJ ONS IS GEWEEST VOOR EEN LEUK KADOOTJE OF EEN KOPJE VERSE THEE MET EEN STUK KRUIDKOEK.


Het kunstenaarsechtpaar Carla en Ronald Mullié bewoont een prachtige boerderij op het landgoed Hijink in het schilderachtige Woold. Dit buurtschap hoort bij Winterswijk en ligt op de grens met Duitsland. Veengebieden, bossen, kleine akkers en weiden domineren het authentieke parklandschap. "We wonen midden in de natuur", zeggen Carla en Ronald die hun locatie tot een bijzondere plek hebben gemaakt.

 Het paar kreeg bekendheid met hun  SERVETTENHUIS . Carla beplakte de verschillende kamers in het woonhuis met servetten, bij gebrek aan mooi behang. Het leidde tot een bijzonder interieur waar de styling ook van haar hand is. Televisie en woontijdschriften in binnen- en buitenland gaven al aandacht aan het bijzondere interieur van Carla en Ronald. Het museum Servettenhuis is nu ook te bezoeken.

Op het erf staat een oude radmakerij. Daar is nu de STREEKWINKEL EN KADOSHOP in gevestigd. Behalve streekproducten kun je hier interieurproducten, servettenhuis-gerelateerde producten, de historische roman Ick Roelant, het kunsttijdschrift RUIS, snijplanken, onderzetters, dienbladen en bamboekussens kopen.

Rondom de boerderij ligt een grote romantische THEETUIN . Deze bestaat uit een moestuin/kruidentuin, een kleine boomgaard, een bostuin, barbequetuin, vijvertuin en fruittuin. Ook de kas is te bekijken. Verspreid over het terrein staan zitjes zodat je overal van je koffie, thee of ijs kunt genieten.

Onder de naam MULLIÉ - DALLINGA maken Carla en Ronald kunst en schrijven ze boeken. Carla is gespecialiseerd in fotocollages. Ronald houdt zich bezig met zijn kunsttijdschrift RUIS.

Verdere info over het tijdschrift RUIS kijk op  https://www.ruis.shop


Hijinkhoekweg 33, 7108BE  Winterswijk-Woold.      tel. 0543-750260  en 06-20840475    de.witte.lelie@hotmail.comVolg ons op Instagram